Hem
Utbildning/Certifikat

Kurser/Priser
.Att skaffa hund
.Valpkurs
.Vardagslydnad
.Klicker för nybörjare
.Indviduell träning
.Stress & aktivering

Kontakt
Referenser
Om Jessie
Mina hundar
Tips & Trix
Gästbok
Bilder


JESSIE BERN
Jessie Bern heter jag och är en tjej på 29år och bor i Gemla, ca 12km utanför Växjö. Jag lever ihop med mina två hundar, Ulrik och Nikita. Båda är av rasen Shar-Pei.

ULRIK
Ulrik är en hane på snart fem år och Nikita är en liten tik på nyss fyllda ett år.
Ulrik kom in i mitt liv strax före jul 2008, han hade precis fyllt två år då och var en omplaceringshund, som tyvärr hade fått flytta runt alldeles för många gånger till olika familjer.Han är vad många skulle kalla ”en problemhund”, själv ser jag det som att han är en hund med problem som jag har lagt ner mitt hjärta och min själ i att försöka jobba bort.
Idag är han en glad, positiv och framåt hund, vilket han har blivit genom positiv uppmuntran, respekt och massor av kärlek. Han är bland det bästa som har hänt mig och han har fått mig att utvecklas som människa i både själ, hjärta och sinne.

NIKITA
Lilla Nikita har jag haft sen hösten 2010. Hon är fylld av energi och är väldigt framåt. Hennes energi har smittat av sig på Ulrik och hjälpt till att bygga upp hans självförtroende. Hon har hjälpt mig att stärka mitt tålamod, precis som vilken valp/unghund som helst kan göra!
Det är fantastiskt att ha en hund från valpstadiet och lära och utvecklas med den.

Mitt intresse för hundträning väcktes i och med att Ulrik hade sina problem och jag kände att vi hade kört fast och behövde professionell hjälp.
Jag var i första hand ute efter att hitta någon som kunde hjälpa oss, men så en dag snubblade jag över en hemsida på nätet, www.hundenshus.se, där hittade jag en utbildning som gav mig de grunderna jag behövde för att själv bli hundinstruktör.

Vilken lycka –att kunna jobba med hundar och deras ägare! 
Och nu, ett år efter examen, står jag här med mitt nya företag och ser med spänning och förväntan fram emot att få hjälpa och stötta just Dig och Din hund!

Välkommen till VackerTass!